Acrylicos Vallejo

Acrylicos Vallejo

Vallejon akryylimaalien valikoima on luotu pienoismallien ja miniatyyrien maalaamiseen. Nämä nopeasti kuivuvat maalit ovat vesiohenteisia ja hajuttomia, eivätkä sisällä haitallisia aineita. Maalit täyttävät eurooppalaiset EN 71-3 turvallisuusstandardit.

Vallejon valikoimaan sisältyy pienoismallimaalien lisäksi maaväripigmenttijauheita, tekstuurimaaleja dioraamojen ja vinjettien maisemointiin, muovikittiä ja pohjamaaleja.

Acrylicos Vallejo Model Color

Acrylicos Vallejo Model Color on 223 akryylimaalin sarja. Maalit on pakattu 17ml tippanokallisiin pulloihin. Sarjan värisävyt on valittu täyttämään lentokone-, sotakalusto- ja laivamallien rakentajien tarpeet. Monet sävyt vastaavat alkuperäisiä Federal Standard, RLM ja RAL-värejä.

Model Color -akryylimaali      € 3.10 / 17ml pll

Acrylicos Vallejo Model Color

Acrylicos Vallejo Model Color

               

Acrylicos Vallejo Model Air

Acrylicos Vallejo Model Air -sarjan 226 akryylimaalia on esiohennettu kynäruiskulla maalaamista varten. Tätä silmällä pitäen maalien väripikmentit ovat jauhettu erityisen hienoksi. Tuloksena on hyvin peittävä, mutta maalattavan pinnan kohokuviointia peittämätön maalaustulos. Sarjaan kuuluu normaalien akryylimaalien lisäksi polyuretaanipohjamaaleja, joiden sävyt - kuten koko sarjan - on valittu vastaamaan alkuperäisiä lentokoneiden, sotilasajoneuvojen ja laivojen FS-, RAL-, RLM-värejä.

Model Air -akryylimaali                             € 3.10 / 17ml pll

Surface Primer -polyuretaanipohjamaali   € 5.00 / 17ml pll

Acrylicos Vallejo Model Air
Acrylicos Vallejo Model Air
               

Acrylicos Vallejo Game Color
Acrylicos Vallejo Game Color -akryylimaalit on suunniteltu värivalikoimaltaan ja maalin sidosaineeltaan vastaamaan fantasia- ja sotapelifiguurien maaluksen tarpeita. Värit on helppo levitt'ää tasaisesti ja niiden sidosaineena toimiva erikoishartsi pitää hyvin niin muovissa kuin metallissakin, joten maalimaalipinta kestää paremmin pelikäytön kulutusta. Sarjaan kuuluu lisäksi 16 runsaspigmenttistä Game Extra Opaque -maalia, jotka on tarkoitettu peittämään pohjamaalit yhdellä kerroksella, ja Game Wash sekä Game Ink -värit figuurien varjostukseen ja laveeraukseen.

Game Color -akryylimaali               € 3.10 / 17ml pll
Game Extra Opaque -akryylimaali  € 3.10 / 17ml pll
Game Wash -varjostusväri             € 4.00 / 17ml pll
Game Ink -laveerausväri                € 3.10 / 17ml pll

Acrylicos Vallejo Game Color
               

Acrylicos Vallejo Game Air
Acrylicos Vallejo Game Air -akryylimaalit ovat vesiohenteisia, kuivuvat himmeäpintaisiksi ja ovat rakenteensa puolesta optimoituja kynäruiskumaalaukseen. Väripigmentit on valittu erityisesti värinpitävyytensä perusteella. Game Air -sarjan maalit ovat erittäin peittäviä ja kestäviä.

Game Air -akryylimaali                             € 3.10 / 17ml pll
Surface Primer -polyuretaanipohjamaali  € 5.00 / 17ml pll

Acrylicos Vallejo Game Air
 

Acrylicos vallejo Surface Primer

Acrylicos Vallejo Surface Primer -sarja sisältää vesiohenteisia polyuretaanipohjamaaleja pienoismalleille. Voidaan levittää kynäruiskulla tai vaihtoehtoisesti siveltimellä. Voidaan sekoittaa Vallejon lakkoihin ja muihin maalien lisäaineisiin. Sekoittamista ei suositella alkoholien tai muiden kemiallisten liuottimien kanssa. Pohjamaalit ovat itsestään tasoittuvia, mattapintaisia ja kestäviä. Surface Primer pohjamaalit soveltuvat niin muoville, metalleille kuten messingille ja hartseille. Ennen lopullista kuivumista ne voidaan poistaa vedellä tai vaikeammissa tapauksissa Vallejon Airbrush Cleaner -puhdistusaineella ( tuotenumero 71.099).

Surface Primer -polyuretaanipohjamaali     € 5.00 / 17ml pll

Surface Primer -polyuretaanipohjamaali € 19.90 / 200ml pll

Acrylicos Vallejo Surface Primer
 
 

Acrylicos Vallejo Surface Primer Spray - Black

Acrylicos Vallejo Surface Primer Spray - Grey

Acrylicos Vallejo Surface Primer Spray - White

Acrylicos Vallejo Aerosol Surface Primer -spraypohjamaalit ovat nopea tapa pohjamaalata isompia pintoja tai useampi figureeja kerralla. Sarjaan kuuluu kolme sävyä.

28010 Valkoinen

28011 Harmaa

28012 Musta

 

19.50 / 400ml spraypullo

Acrylicos Vallejo Pigments
Acrylicos Vallejo Pigments -pigmenttijauheet ovat 23 sävyn valikoima maaväri- ja oksidijauheita. Niitä käytetään muun muassa kuvaamaan ajoneuvoihin, rakennuksiin ja rakenteisiin ajan myötä kertynyttä pölyä, mutaa, likaa ja muita epäpuhtauksia. Pigmenttien kiinnitykseen suositellaan käytettäväksi joko Pigment Binder -kiinnitysainetta (26233) tai Matt Medium -lisäainetta (70540). Pigment binder kuivuu hitaammin ja sen suoma lisä työaikaa mahdollistaa veden ja lumen valumien mallintamisen tai tarkemman työskentelyn mallin nurkissa tai ahtaissa väleissä. Erilaisia efektejä voi luoda sekoittamalla pigmenttejä vaikkapa Diorama Effects -sarjan tuotteisiin. Transparent Water -geelin (26201) kanssa sillä on helppo luoda öljy- ja rasvatahroja ja Sandy Paste -massalla (26215) voit luoda erisävyisiä karkeita pintoja kuvaamaan kuivunutta mutaa tai halkeilevaa, pahasti  ruostunutta metallia.

Pigments -maaväripigmenttijauhe € 5.90 / 35ml prk
Pigment Binder -kiinniaine            € 5.90 / 30ml prk

Acrylicos Vallejo Pigments
 

Acrylicos Vallejo Diorama Effects
 
Water Textures
Acrylicos Vallejo Water Textures -sarja on luotu luomaan realistisia vesiefektejä aina kuohuavista koskista tummiin ja peilityyniin suolampiin. Niiden avulla on helppoluoda uskotava vaikutelma niin pienestä mutalammikosta tiellä tai valtameren pohjattomasta syvyydestä. Sarjan tuotteita voidaan sekoittaa keskenään tai käyttää kerroksittain. Water Textures -tuotteita voi myös sävyttää matalaviskoosisilla Model Air tai Game Air -maaleilla.

Acrylicos Vallejo Still Water   Acrylicos Vallejo Transparent Water   Acrylicos Vallejo Foam
Still Water   Transparent Water   Foam
Lasinkirkas ja itsetasoittuva neste, jolla on helppo luoda tyyni tasainen vedenpinta myös epätasaiselle pinnale. Levitä usemapana ohuempana kerroksena (max.3mm) kuplien ja halkeamien välttämiseksi.  

Läpinäkyvä geeli ohuiden virtapaikkojen luomiseen tai aallokon muotoiluun. Kuivuu kirkkaaksi ja kiiltäväksi noin vuorokaudessa kerroksen paksuudesta riipuen.

 

Paksu, peittävä ja nopeasti kuivava valkoinen akryylimassa, joka voidaan levittää suoraan pullosta, kuivapensselöidä tai levittää palettiveitsellä vaahtopäiden luomiseksi.

€ 16.90 / 200ml   € 16.90 / 200ml   € 5.90  / 32ml
         
Acrylicos Vallejo Mediterranean Blue   Acrylicos Vallejo Pacific Blue   Acrylicos Vallejo Atlantic Blue
Mediterranean Blue   Pacific Blue   Atlantic Blue

Paksu sininen geeli, jonka väri jäljittelee Välimeren sävyä. Tuote on läpikuultava, joten sitä suositellaan käytettäväksi tummalle pohjalle syvyysvaikutelman luomiseksi. Kuivuu noin vuorokaudessa kerroksen paksuudesta riipuen.

  Paksu sininen geeli, jonka väri jäljittelee Tyynen valtameren sävyä. Tuote on läpikuultava, joten sitä suositellaan käytettäväksi tummalle pohjalle syvyysvaikutelman luomiseksi. Kuivuu noin vuorokaudessa kerroksen paksuudesta riipuen.   Paksu sininen geeli, jonka väri jäljittelee Atlantin sävyä. Tuote on läpikuultava, joten sitä suositellaan käytettäväksi tummalle pohjalle syvyysvaikutelman luomiseksi. Kuivuu noin vuorokaudessa kerroksen paksuudesta riipuen.
€ 16.90 / 200ml   € 16.90 / 200ml   € 16.90 / 200ml
         
Thick Mud
Acrylicos Vallejo Thick Mud -sarjalla luot vaivattomasti niin mutaisan maaston vignetteihin kuin dioraamoihin ja mutaroiskeet passarivaunujen teloihin. Nämä akryylimassat on erityisesti suunniteltu sotakalustomallien harrastijia silmällä pitäen - neljässä kuudesta mutatyypistä on otettu huomioon myös mudan tyypillisesti sisältämät kasvijäämät.

Acrylicos vallejo European Mud   Acrylicos Vallejo Russian Mud   Acrylicos Vallejo Industrial Vallejo
European Mud   Russian Mud   Industrial Mud

Tumman ruskea väri ja kasvillisuusjäänteet ovat tyypillisiä Keski-Euroopan maiden ja välimerellisten, kosteiden alueiden maiden maalajeille. Suurin osa emäksittömistö maalajeista ovat sävyltään tämänkaltaisia.

  Mustamulta eli tšernoseemi on muun muassa Venäjän, Ukrainan ja Kazakstanin pitkää ruohoa kasvavilla, suhteellisen kosteilla lauhkeilla aroilla esiintyvä, hyvin ravinteikas ja viljelyyn erittäin soveltuva maannos. Massa sisältää kasvijäänteitä, jotka lisäävät luonnollisen tekstuurin.  

Urbaanille ympäristölle tyypillinen harmaa muta on seurausta ihmisen toiminnan, teollisen tuotannon ja betonirakenteiden eroosion tuottaman lietteen sedimentoitumisesta.

€ 16.90 / 200ml   € 16.90 / 200ml   € 16.90 / 200ml

 
   
Acrylicos Vallejo Light Brown Mud   Vallejo Vallejo Brown Mud   Acrylicos Vallejo Black Mud
Light Brown Mud   Brown Mud   Black Mud

Helposti kosteutta sitova vaalea ruskea muta kertoo emäksisestä savimaasta, joka on tyypillistä Välimeren ympäristön kuiville alueille ja aavikoille.

 

Pitkien syyssateiden kostuttamat ravinnerikkaat savimaat ovat tyypillisiä Itä-Euroopassa ja tuottavat tumman ruskeaa mutaa.

 

Pohjois-Euroopan kosteiden ja metsäisten maiden turvemaannos on täynnä kasvijäänteitä ja väriltään lähes mustaa.

€ 16.90 / 200ml   € 16.90 / 200ml   € 16.90 / 200ml
         
Ground Texture
Acrylicos Vallejo Ground Texture -sarjan akryylimassat on erityisesti maisemointiin tarkoitettuja. Niiden hyvä tartuntakyky mahdollistaa levittämisen suoraan maisemapohjaan joten rappaus-, betoni-, hiekka- ja kivipintojen tekeminen on nopeaa ja helppoa. Erilaisten pintaefektien luomiseksi massoihin voidaan sekoittaa matalaviskositeettisia Model Air ja Game Air -maaleja, pigmenttijauheita, hiekkaa, soraa tai kiviä.

Acrylicos Vallejo White Stucco   Acrylicos Vallejo Rough White Pumice   Acrylicos Vallejo Rough Grey Pumice
White Stucco   Rough White Pumice   Rough Grey Pumice
Hienojakoisen pigmentin ja akryylihartsin juokseva seos voidaan levittää siveltimellä, telalla tai lastalla ja pintaa voidaan muotoila ennen kuivumista.  

Akryylihartsista, titaativalkoisesta pigmetistä ja hohkakivestä tehty paksu massa, joka luo karkean ja valkoisen lopputuloksen.

 

Akryylihartsin ja hohkakiven seoksena syntynyt paksu massa, joka luo karkean ja harmaan pinnan.

€ 16.90 / 200ml   € 16.90 / 200ml   € 16.90 / 200ml
         
Acrylicos Vallejo Grey Sand   Acrylicos Vallejo Snow    
Grey Sand   Snow    

Karkean harmaan pinnan luova massa on ideaali dyynien ja kuivan ilmaston kivipintojen toisintamiseen. Se on myös erinomainen pohja kuvaamaan pahasti ruostunutta metallia.

  Lumitekstuuri kuivuu noin vuorokaudessa ja sitä voi tarvittessa kerrostaa syvempien kinosten luomiseksi.
   
€ 16.90 / 200ml   € 16.90 / 200ml    
         
Earth Textures

Acrylicos Vallejo Earth Textures -sarjalla on vaivatonta toisintaa niin hiekkaaavikkot kuin tuliperäiset laavakivikentätkin. Paksuihin tekturoituihin massoihin voidaan sekoittaa matalaviskositeettisia Model Air ja Game Air -maaleja, pigmenttijauheita, hiekkaa, soraa tai kiviä.

 

Acrylicos Vallejo Black Lava / Asphalt   Acrylicos Vallejo Dark Earth   Acrylicos Vallejo Desert Sand
Black Lava / Asphalt   Dark Earth   Desert Sand
Karkea musta massa kuvaa erinomaisesti asfalttia tai tuliperäistä kiveä.
  Tummanruskea massa on erinomainen kosteiden alueiden ja metsäpohjien kuvaamiseen.
  Vaalea teksturoitu akryylimassa rantahietikoiden ja hiekka-aavikoiden toisintamiseen.
€ 16.90 / 200ml   € 16.90 / 200ml   € 16.90 / 200ml
         
Acrylicos Vallejo Brown Earth        
Brown Earth        
Keskiruskea massa soveltuu hyvin savimaastoisen maapohjaan kuvaamiseen.
       
€ 16.90 / 200ml        

 

Acrylicos Vallejo Auxiliary Products

 

Lakat, lisäaineet, ohenteet ja puhdistusaineet Acrylicos Vallejo -maalien kanssa työskentelyn tueksi.

         
Acrylicos Vallejo Airbrush Thinner
  Acrylicos Vallejo Airbrush Cleaner   Acrylicos Vallejo Airbrush Cleaner
Airbrush Thinner

Airbrush Cleaner

Airbrush Flow Improver

Akryylimaalien ohenne ruiskumaalaukseen.

  Kynäruiskun puhdistusaine, irroittaa kuivuneen akryylisidosaineen ruiskusta.   Akryylimaalien juoksutin ruiskumaalaukseen, edistää maalien virtausta ja vähentää kertymistä ruiskun sisälle.
€ 3.10 / 17ml   € 6.50  / 85ml   € 4.90 / 17ml
€ 7.40 / 60ml   € 16.90 / 200ml   € 7.90 / 60ml
€ 16.90 / 200ml  
  € 16.90 / 200ml

       
Acrylicos Vallejo Thinner Medium   Acrylicos Vallejo Brush Cleaner   Acrylicos Vallejo Brush Restorer
Thinner Medium   Brush Cleaner   Brush Restorer
Akryylimaalien ohenne sivellinmaalaukseen. Ohenteen kanssa maali säilyttää helpon levitettävyytensä toisin kuin vedellä ohennettaessa.   Siveltimien puhdistusaine akryylimaaleille. Kehitetty nimenomaisesti akryylihartsien poistoon.   Alkoholivapaa pehmennin vanhoille siveltimille. Säännöllinen käyttö pidentää siveltimien käyttöikää.
€ 3.10 / 17ml   € 6.50 / 60ml   € 5.90 / 60ml
€ 10.90 / 60ml        

       
         
Acrylicos Vallejo Gloss Spray Varnish   Acrylicos Vallejo Satin Spray Varnish   Acrylicos Vallejo Matt Spray Varnish
Gloss Spray Varnish   Satin Spray Varnish   Matt Spray Varnish
Kiiltävä spraylakka   Puolihimmeä spraylakka   Himmeä spraylakka
€ 19.50 / 400ml spray   € 19.50 / 400ml spray   € 19.50 / 400ml spray
         
Acrylicos Vallejo Gloss Varnish   Acrylicos Vallejo Satin Varnish   Acrylicos Vallejo Matt varnish
Gloss Varnish   Satin Varnish   Matt Varnish
Kiiltolakka   Puolihimmeä lakka   Himmeä lakka
€ 3.10 / 17ml   € 3.10 / 17ml   € 3.10 / 17ml

 
 

 


 
 
         
Acrylicos Vallejo Gloss Medium   Acrylicos Vallejo Matt Medium   Acrylicos Vallejo Metal Medium
Gloss Medium   Matt Medium   Metal Medium
         
€ 3.10 / 17ml   € 3.10 / 17ml   € 3.10 / 17ml
         
Acrylicos Vallejo Glze Medium   Acrylicos Vallejo Crackle Medium   Acrylicos Vallejo Chipping Medium
Glaze Medium   Crackle Medium   Chipping Medium
Laveerausneste, lisää maalin juoksevuutta ja läpikuultavuutta, hidastaa kuivumista.   Krakleerausaine halkeilevan maalipinnan tuottamiseksi.   Lisäaine kuluneiden, lohkeilevien ja naarmuuntuneiden maalipintojen luontiin.
€ 3.10 / 17ml   € 3.10 / 17ml   € 6.90 / 35ml
         
Acrylicos Vallejo Retarder Medium   Acrylicos Vallejo Liquid Mask   Acrylicos Vallejo Plastic Putty
Retarder Medium   Liquid Mask   Plastic Putty
Kuivumisen hidastin akryylimaaleille   Nestemäinen rajausaine, kuivuu lateksimaiseksi kalvoksi, joka on helppo poistaa.   Kitti polystyreenimallien saumaukseen. Kuivuttuaan kitti on hiottavissa ja akryylimaalit tarttuvat siihen hyvin,
€ 3.10 / 17ml   € 3.10 / 17ml
  € 3.10 / 17ml pullo
   
  € 5.90 / 20ml tuubi
         
Acrylicos Vallejo Decal Fix   Acrylicos Vallejo Decal Medium   Acrylicos Vallejo Pigment Binder
Decal Fix   Decal Softener
  Pigment Binder
Siirtokuvien pehmennin. Sivellään siirtokuvan päälle auttamaan asettumista ja sen reunojen sulautumista malliin. Suojaa siirtokuvaa lisäksi lakkaukselta.   Siirtokuvien asetin. Sivellään kohtaan, johon siirtokuva on tarkoitus asettaa. Parantaa tarttuvuutta ja eliminoi allejäävät ilmakuplat.   Kiinnitysaine pigmenttijauheille
€ 4.50 / 17ml   € 4.50 / 17ml   € 5.90 / 30ml
         
Acrylicos Vallejo Modular Paint Stand

Modulaarinen maaliteline työpöydälle

Laserleikatuista osista koottava maaliteline kasvaa tarpeittesi mukaan. Osat voidaan kiinnittää toisiinsa. Telineen kokoamiseen suosittelemme puuliimaa.

 

  Paint Stand Front Module (26.007) - suora
  - paikat 52:lle 17ml maalipullolle viidessä rivissä
  - paikat kahdeksalle 35ml tai 60ml purkille takarivissä                           
  - paikat 22:lle siveltimelle (varren Ø = 4.5mm - 7mm)
  Ulkomitat: Leveys 34cm, syvyys 22.3cm, korkeus 11cm
  € 27.90
         
Acrylicos Vallejo Paint Stand Corner Module   Paint Stand Corner Module (26.008) - kulma
  - paikat 28:lle 17ml maalipullolle neljässä rivissä
  - paikat 16:lle 35ml tai 60ml purkille kahdessa rivissä                           
  - paikka yhdelle 200ml pullolle kulmassa
  - paikat 22:lle siveltimelle (varren Ø = 4.5mm - 7mm)
  Ulkomitat: Leveys ja syvyys 27cm, korkeus 11cm
  € 26.00

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen Kaisaniemenkatu 7

 

- UUTUUS: Angelus nahkamaalit

- UUDET Paulina -punoskude sävyt: Jäänsininen, hietaroosa ja nektariini

- UUSIA Fimo sävyjä!

- iDye Poly -sävyjä saapunut

- Uusia Sizzix Bigz ja Thinlits kuvioteriä

- Uusi erä Reschmica muotti- ja valuaineita

- Uusi erä Balsalevyjä

- Paulina -punoskude - päivitys

- Moppari -kierrenaru - päivitys

- Minimop -lanka - päivitys

- Chunkymop -moppilanka

- Marabu Yono akryylitussi

- Huovutusvillat - päivitys

- Uusi erä Sizzix -kuvioteriä saapunut

- Muovihelmiä - päivitys

- Uusia lasihelmiä

- Pienet puiset korurasiat

- Kivihelmiä, simpukkahelmiä ja keramiikkahelmiä

- Turvasilmät

Takaisinveto:

Bambu kahvikuppi

  Myymälä
Kaisaniemenkatu 7
00100 Helsinki
Aukioloajat     Poikkeus aukioloajassa


Ma-Pe
La

10-18.30
10-16.00

     

 
         

 
    hobby@hobbypoint.fi          

             

 
   

Puhelin, myymälä
09-47801997

046-8505510