Etämyynnin sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille

Yleistä

Nämä ovat Oulun askartelu ja kehys Oy:n/Hobby Point (jäljempänä "Hobby Point") etämyynnin sopimusehdot. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Hobby Pointin ja kuluttaja-asiakkaan (jäljempänä "asiakas") välillä kun asiakas tilaa Hobby Pointista sähköpostitse tai puhelimitse www.hobbypoint.fi verkkosivustolla kuvattuja tuotteita tai muita tuotteita, joista häntä on informoitu puhelimitse tai sähköpostitse.

Ostaminen etänä

Myymme sähköpostitse tai puhelimitse tehtyjä tilauksia vähintään 18-vuotiaille. Myynnin edellytyksenä on nimi- ja osoitetietojen lisäksi sähköpostiosoite ja puhelinnumero yhteydenpitoa ja mahdollisia tarkennuksia varten. Asiakas vastaa annettujen tietojen oikeellisuudesta ja on velvollinen ilmoittamaan tietojen muuttumisesta viipymättä Hobby Pointille.

Hobby Point vahvistaa tilauksen asiakkaalle tilauksen käsittelyn jälkeen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Vahvistuksen yhteydessä Hobby Point ilmoittaa tilauksen kokonaissumman valitun toimitustavan mukaisesti. Katso jäljempänä tuotteiden toimittaminen ja maksaminen.

Asiakasta ja Hobby Pointia sitova sopimus syntyy kun tilauksen käsittelyn jälkeen Hobby Point vahvistaa tilauksen asiakkaalle hänen ilmoittamien yhteystietojen kautta.

Henkilötietojen käsittely

Hobby Point käsittelee asiakkaan henkilötietoja voimassa olevan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679)(GDPR) sallimalla ja velvoittamalla tavalla. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Hobby Pointin asiakasrekisterin tietosuojaselosteesta.

Hinnat ja tiedot tuotteista

Veloitamme tuotteen tilaushetkellä voimassa olevan hinnan mukaisesti. Tuotteidemme hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitetun ajan (esimerkiksi kampanjatuotteet).

Tuotteiden hinnat eivät sisällä lähetyskuluja, jotka määräytyvät valitun toimitustavan ja painon mukaan; katso jäljempänä lähetyskulut. Tilauksen kokonaissumma lähetyskuluineen ilmoitetaan sähköpostitse tilausvahvistuksen yhteydessä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Hobby Point pyrkii pitämään kotisivuillaan esitettävät hintatiedot oikeina, mutta ei takaa tietojen virheettömyyttä tai tuotteiden saatavuutta, eikä vastaa niistä. Jos kotisivuilla esitetty hinta on ollut selvästi virheellinen, Hobby Point pidättää oikeuden olla myymättä tuotetta.

Mikäli ilmenee, että asiakkaan tilaama tuote on loppunut, Hobby Point ilmoittaa asiasta asiakkaalle tämän ilmoittamia yhteystietoja käyttäen. Hobby Point ilmoittaa asiakkaalle mahdollisen korvaavan tuotteen tiedoista tai tilatun tuotteen saatavuudesta.

Tuotteiden toimittaminen ja maksaminen

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle ja Ahvenanmaalle.

Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan tilausten käsittelyyn. Mikäli kyse on varastosta saatavilla olevasta tuotteesta, pyrimme käsittelemään tilauksen seuraavana arkipäivänä. Tilaukset toimitetaan Matkahuollon ja/tai Postin toimipisteeseen kerran päivässä. Mikäli havaitsemme tilauksen käsittelyn kestävän normaalia pidempään, pyrimme olemaan asiakkaaseen yhteydessä asiakkaan ilmoittamia yhteystietoja käyttäen.

Emme tee jälkitoimituksia.

Toimitamme tuotteita seuraavilla tavoilla:

  • Postiennakko
  • Matkahuollon bussiennakko

Asiakas saa sähköpostitse ilmoituksen tilauksen seurantanumerosta ja joko tekstiviestillä tai sähköpostilla ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tilausta noutaessa (ajokortti, passi, kuvallinen henkilökortti).


Jos asiakas ei nouda toimitettua tilausta toimituspaikasta määräajassa, eikä nimenomaisesti ilmoita tuotteen peruuttamisesta 14 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta, katsotaan tapahtuneen sopimusrikkomus, minkä vuoksi myyjällä voi olla oikeus vahingonkorvaukseen.

Maksu tapahtuu paketin noutopisteessä, noutopisteessä voimassa olevilla maksutavoilla.

Vahvistus tehdystä sopimuksesta

Asiakkaalle lähetetään tilauksen käsittelyn jälkeen vahvistus tehdystä sopimuksesta, joka sisältää tilauksen keskeiset tiedot ja kokonaissumman.

Hobby Point varaa oikeuden kieltäytyä tilauksen käsittelystä ja sopimuksen vahvistuksesta, jos asiakas ei ole noutanut aikaisempaa tilaustaan toimituspaikasta määräajassa, eikä ole ilmoittanut tuotteen peruuttamisesta 14 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta.

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän peruuttamisoikeus, jonka kuluessa hän voi perua kaupan ilman erityistä syytä. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeus ei koske avattuja myyntipakkauksia tai määrämittaan leikattuja tuotteita.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava Hobby Pointille päätöksestään peruuttaa tuote yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, puhelimitse tai sähköpostilla). Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Asiakas voi peruuttaa tuotteen tilauksen, jos tilattua tavaraa ei ole vielä toimitettu.

Asiakkaan tulee palauttaa peruuttamansa tuote takaisin Hobby Pointille jäljempänä mainittuun osoitteeseen viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän päättymistä. Asiakas vastaa tuotteen palautuksen kuluista. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä lähetyspakkauksessa ja alkuperäisellä toimitustavalla.

Palautamme asiakkaalle kaikki asiakkaalta saadut suoritukset koskien peruutettua tuotetta viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Hobby Pointilla on oikeus kuitenkin pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes Hobby Point on saanut peruutetun tuotteen takaisin ja sekä tuote että myyntipakkaus ovat todettu myyntikuntoiseksi. Suoritamme palautuksen asiakkaan ilmoittamien pankkitietojen mukaan.

Tuotteiden tarkastaminen

Toimiksen vastaanotettuaan asiakkaan tulee viipymättä tarkastaa toimitettujen tuotteiden kunto ja virheettömyys sekä varmistaa, että toimitus sisältää tilatut tuotteet.

Asiakkaalla on huolenpitovastuu tuotteesta siihen asti, kunnes asiakas on päättänyt pitää tuotteen. Mikäli tuotteen arvo on alentunut asiakkaan palauttaessa tuotteen, Hobby Pointilla on oikeus periä korvaus arvonelentumisesta aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

Reklamaatiot ja virhevastuu

Asiakkaan tulee viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluessa mahdollisen tuotteen tai tilauksen virheellisyyden havaittuaan ilmoittaa virheestä Hobby Pointin asiakaspalveluun hobby@hobbypoint.fi tai 09-4780 1997. Asiakkaan on kuitenkin ilmoitettava havaitusta virheestä kahden kuukauden kuluessa.

Toimituksen viivästys

Asiakkaalla on oikeus vedota tuotteiden toimittamisen viivästyksestä johtuviin kuluttajansuojalain mukaisiin oikeuksiinsa. Hobby Point ei kuitenkaan vastaa viivästyksestä, jos viivästys johtuu asiakkaan puolella olevasta syystä, kuten siitä, että asiakas ei ole ollut paikalla sovittuna tuotteiden toimittamisajankohtana, eikä häntä tavoiteta tai asiakas on ilmoittanut virheelliset yhteystiedot tai ei ole ilmoittanut yhteystietojensa muuttumisesta.

Ylivoimainen este

Hobby Point ei vastaa sellaisesta sopimusrikkomuksesta, joka johtuu Hobby Pointin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten toimituksen viivästymisestä tai estymisestä (force majeure).

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintasäädöksiä.

Osapuolet pyrkivät ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti neuvotteluin. Asiakkaalla on mahdollisuus ottaa yhteyttä valtakunnalliseen kuluttajaneuvontaan, jonka jälkeen hän voi viedä riidan kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa yhteisymmärrykseen, ratkaistaan riita käräjäoikeudessa.

 

Hobby Point
Kaisaniemenkatu 7
00100 Helsinki

 

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen Kaisaniemenkatu 7

 

- UUDET Paulina -punoskude sävyt: Jäänsininen, hietaroosa ja nektariini

- UUSIA Fimo sävyjä!

- iDye Poly -sävyjä saapunut

- Uusia Sizzix Bigz ja Thinlits kuvioteriä

- Uusi erä Reschmica muotti- ja valuaineita

- Uusi erä Balsalevyjä

- Paulina -punoskude - päivitys

- Moppari -kierrenaru - päivitys

- Minimop -lanka - päivitys

- Chunkymop -moppilanka

- Marabu Yono akryylitussi

- Huovutusvillat - päivitys

- Uusi erä Sizzix -kuvioteriä saapunut

- Muovihelmiä - päivitys

- Uusia lasihelmiä

- Pienet puiset korurasiat

- Kivihelmiä, simpukkahelmiä ja keramiikkahelmiä

- Turvasilmät

Takaisinveto:

Bambu kahvikuppi

  Myymälä
Kaisaniemenkatu 7
00100 Helsinki
Aukioloajat     Poikkeus aukioloajassa


Ma-Pe
La

10-18.30
10-16.00

     

 
         

 
    hobby@hobbypoint.fi          

             

 
   

Puhelin, myymälä
09-47801997

046-8505510