Aukioloajat SARS-CoV-2 -koronavirusepidemian aikaan

Myymälämme on avoinna normaalisti arkisin 10-18.30 ja lauantaisin 10-16.00.

Ellet pääse myymäläämme otamme tilauksia vastaan sähköpostitse hobby(at)hobbypoint.fi tai puhelimitse 09-4780 1997. Katso lisää Tilaaminen. Myymälästämme voit myös noutaa sähköpostitse tai puhelimitse tehtyjä tilauksia ilman lisäkuluja.

Kohopulverit

Koholeimailu

Paperin pinnasta nouseva leimattu kuvio. Koholeimailuun tarvitset leimasimen, koholeimailuun soveltuvan hitaasti kuivuvan leimasintyynyn ja kohopulveria.

Tee näin: Leimaa leimasimella paperille ja ripottele kohopulveria leimauksen päälle, odota hetki ja kaada ylimääräinen pulveri takaisin purkkiin. Siisti paperi, jottei pulveria ole jäänyt sinne minne et halua sitä. Tämän jälkeen työ kuumennetaan jolloin kohopulveri sulaa kinni musteeseen, jää hieman koholle ja kiiltää kauniisti. Lämmityksen tarvitset silitysrautaa tai lämpöilmapuhallinta (hiustenkuivaajan lämpö ei riitä) jos käytät silitysrautaa, pidä se pystyasennossa ja liikuttele paperintaustaa raudan läheisyydestä. Näin lämpö tulee leimauksen takaa ja sulattaa sen. Varo yli lämmitystä, jolloin pulveri alkaa "kiehua" ja pintaa jää ikäviä kuplia.

Whispers/Ranger/Papermania kohopulveri

Erittäin riittoisa purkki.

Purkin koko vaihtelee toimittajan mukaan noin 14-18g

Hinta 6,90 €

Valkoinen Hopea Kulta
     
 
Kupari Kimallepunainen  
Tilapäisesti loppu Tilapäisesti loppu  

 

 

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

        Myymälä
Fredrikinkatu 61
00100 Helsinki
     
Aukioloajat             Poikkeuksia
     
        Ma-Pe
La
10:00-18:30
10:00-16:00
        E-Mail
hobby (at) hobbypoint.fi
 

Helatorstaina 21.5. suljettu

Vappuaattona 30.4. 10-17.00

Vappupäivänä 1.5. suljettu

     
        Puhelin, myymälä
09-47801997
       

        Tilaukset
sähköpostitse tai puhelimitse