Kuvansiirto

Valikoimastamme löydät monenlaisia keinoja siirtää tulostettu kuva erilaisiin pintoihin.

Mustesuihkutulostin (eng. Inkjet printer)

Jälki muodostetaan mustepisaroita ruiskuttamalla. Laajiten käytetty tulostustapa.

Lasertulostin (eng. Laser printer)

Lasertulostimissa käytetään jauhemaista mustetta joka kiinnittyy laserin ja sähkövarauksen avulla paperiin. Lasertulostimet muistuttavat rakenteeltaan usein kopiokonetta.

(lähde: Wikipedia)

Kuvansiirtokalvo

Koristele T-paidat, hatut, hupparit ym. Tulosta mustesuihkutulostimella haluamasi kuva kuvansiirtokalvolle ja silitä se kankaalle. Kankaaksi soveltuu puuvilla ja puuvillasekoitekangas, jossa suurin osa on puuvillaa. Pakkauksen mukana tulee suomenkielinen ohje. Kuvansiirtokalvolla käsitelty tekstiili voidaan pestä nurinpäin 30°C hienopesussa.

 
pohja
koko


määrä
hinta  
vaaleat kankaat
A4


5 arkkia
12,00 €
tummat kankaat
A4


5 arkkia
18,00 €  

 

Pebeo Deco Image Transfer kuvansiirtoaine

Kuvansiirtoaine Laser -tulostetuille paperikuville (paperi, lehdet, värikopiot). Siirtokuva on läpikuultava ja mattapintainen. Siirto soveltuu koville pinnoille kuten puu, muovi, lasi, metalli ja pahvi. työ suojataan lopuksi vesipohjaisella suojalakalla. Työvälineet puhdistetaan vedellä ja saippualla.

Tee näin:

Levitä kolme kerrosta kuvan päälle anna jokaisen kerroksen kuivua noin 30 minuuttia, joka jälkeen anna vielä kuivua 2 tuntia. Imeytä kuvaa lämpimässä vedessä muutaman minuutin ajan jonka jälkeen paina kuvaa sormin tai kostealla sienellä. Poista paperi kevyin hierovin liikkein jotta vain siirtynyt kuva jää lakkaan kiinni. Nyt kuva on kuin läpinäkyvä lakka. Anna kuivua muutaman tunnin ajan, jonka jälkeen voit tarvittaessa leikata sitä saksilla. Liimaa siirtokuva haluamallesi pinnalle käyttäen Pebeo Deco Transfer Image kuvansiirtoainetta. Levitä vielä suojakerros kuvan päälle.

Pullokoko 75ml

Hinta 12,90 €Powerprint Transfer Medium kuvansiirtoaine

Siirtää kuvat, jotka on tulostettu lasertulostimella. Sovetuu pinnoille kuten paperi, kangas, kartonki, keramiikka, metalli ja Powertex-aineilla käsitellyt pinnat. Pinnan tulee olla kuiva ja vaalean sävyinen. Kuvat siirtyvät peilikuvana.

Tee näin:

Levitä siveltimellä tasainen kerros Powerprint ainetta siirtokohteeseen ja itse kuvalle. Paina kuva siirtokohdetta vasten, käytä rullaa tai kuivaa sientä apuna. Jos siirrät kuvan pingotetulle kankaalle, tue kangas esim. kirjan avulla. Kuivaa tulostusta kymmenen minuutin ajan hiustenkuivaajalla, anna jäähtyä. Poista paperi kostean sienen avulla. Voit siirtää useampia kuvia samaan kohteeseen erikoisefektin luomiseksi. Voit käsitellä siirtokuvaa akryylimaalein. Suojaa ulos menevä työ lakalla. Pullon mukana tulee suomenkielinen ohje.

Hinta 16,00 €/250ml
Hinta 25,40 €/500ml
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Amsterdam Photo Transfer Gel

Kuvansiirtogeeli laser- ja kopiokonetulosteille. Siirtää paperi kuvan canvakselle, puulle ja muille pohjustetuille pinnoille.

Tee näin: Käsittele tulosteen pinta kuvansiirtogeelillä ja paina geelipuoli siirrettävää pintaa vasten ja paina paperi tiukasti poistaaksesi ylimääräisen ilman. Anna kuivua vähintään 24h. Kuivumisen jälkeen poista paperi varovasti hiertämällä kostutetulla liinalla tai sormenpäillä. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi käsittele kuvan pinta suojalakalla. Voidaan myös päällemaalata akryyliväreillä. Kuivuttuaan vedenkestävä.


art.num. 041
Hinta 26,50 €/500ml
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen Kaisaniemenkatu 7

 

- UUTUUS: Angelus nahkamaalit

- UUDET Paulina -punoskude sävyt: Jäänsininen, hietaroosa ja nektariini

- UUSIA Fimo sävyjä!

- iDye Poly -sävyjä saapunut

- Uusia Sizzix Bigz ja Thinlits kuvioteriä

- Uusi erä Reschmica muotti- ja valuaineita

- Uusi erä Balsalevyjä

- Paulina -punoskude - päivitys

- Moppari -kierrenaru - päivitys

- Minimop -lanka - päivitys

- Chunkymop -moppilanka

- Marabu Yono akryylitussi

- Huovutusvillat - päivitys

- Uusi erä Sizzix -kuvioteriä saapunut

- Muovihelmiä - päivitys

- Uusia lasihelmiä

- Pienet puiset korurasiat

- Kivihelmiä, simpukkahelmiä ja keramiikkahelmiä

- Turvasilmät

Takaisinveto:

Bambu kahvikuppi

  Myymälä
Kaisaniemenkatu 7
00100 Helsinki
Aukioloajat     Poikkeus aukioloajassa


Ma-Pe
La

10-18.30
10-16.00

     

 
         

 
    hobby@hobbypoint.fi          

             

 
   

Puhelin, myymälä
09-47801997

046-8505510