Pienoisrautateiden maisemointitarvikkeet

Faller maisemointitarvikkeet - landscaping materials

 

Noch maisemointitarvikkeet - landscaping materials

 

Busch maisemointitarvikkeet - landscaping materials

Vuonna 1946 perustettu Faller tarjoaa pienoisrautatieharrastajalle mielenkiintoisia ja laadukkaita rakennuksia, siltoja ja hahmoja puiden ja sirotteiden ohella.
  Noch on yksi tunnetuimmista pienoisrautatietarvikkeiden valmistajista. Noch tarjoaa erittäin laajan valikoiman maisemointitarvikkeita kaikkissa pienoisrautateiden mittakaavoissa.
  Busch Modelbau valmistaa niin automalleja kuin pienoisjunaradan maisemointitarvikkeita. Erikoisuus ovat aiheet, jotka herättävät huomiota, kuten esimerkiksi pienoisrautatielle lasketunut lentävä lautanen.
         
Viessmann pienoisrautatietarvikkeita - model train accessories   PIKO maisemointitarvikkeet - landscaping materials   Kibri maisemointitarvikkeita - landscaping materials
Viessmann tekee pienoisrautateiden sähkötarvikkeita, kuten automatisoituja junien ohjausjärjestelmiä, valo-opastimia ja liikkuvia ihmisfiguureja.   Pienoisrautateiden lisäksi PIKO valmistaa myös rakennusten muovirakennussarjoja.  

Perinteinen Kibri valmistaa monipuolisesti rakennussarjoja eri mittakaavoissa. Valmistajan erikoisuutena on H0-mittakaavan raskaskuljetuskaluston rakennussarjat

         
Vollmer maisemointitarvikkeita - landscaping materials   Artitec maisemaointitarvikkeet ja ajoneuvot   märklin maisemointi
Vollmer GmbH on aloittanut H0-mittakaavan talojen valmistamisen jo 1954. Tänä päivänä mallistoon kuuluu laaja valikoima tuotteita G, H0, TT, N, sekä Z-mittakaavoissa.
  Artitec on Hollantilainen pienoisrautateiden maisemointitarvikkeiden ja ajoneuvojen valmistaja. Yhtiön valimkoimassa on myös siviiliaiheiden lisäksi iso määrä sotilasaiheisia malleja.   Yli 150 vuoden kokemuksella Märklin tuottaa erittäin laadukkaita ja aidon näköisiä pienoismallijunia ja tarvikkeita. Monelle Märklin on synonyymi pienoisrautateille.
         
         
Automalleja pienoisrautateiden maisemointiin
Wiking pienoisautot - model cars   Herpa pienoisautot - model cars   Faller Car System liikkuvat autot - moving car models
Wikingin valikoima kattaa monipuolisen valikoiman henkilöautoja, traktoreja ja muita ajoneuvoja, myös N-mittakaavassa.   Tarkkuudestaan tunnetun Herpan mallistosta löytyy henkilöautojen lisäksi myös monia suomalaisia rekkamalleja.
 

Faller Car System on vastaus kysymykseen "mikseivät autot liiku pienoisrautatiemaisemassa kun kerran junatkin liikkuvat?"

         
Brekina pienoisautot - model cars   Kibri raskaskalustomallit - heavy equipment models   Schuco H0 automallit
Brekina, PCX ja BoS-Model ovat nostalgiasta nauttivien harrastajien lempivalmistajia, sillä valikoimasta löytyy lukuisia menneiden vuosien suosittuja Eurooppalaisia ja Amerikkalaisia autoja.
  Kibri valmistaa pienoisrautateihin erittäin mielenkiintoisia rakennussarjoja työkoneista ja raskaista ajoneuvoista.   Schuco valmistaa metallisia 1:87-mittakaavan automalleja, jotka ovat myös keräilijöiden suosiossa.
         
Sai Collections pienoisautot - model cars   Rietze Logo    
Sai Collections valmistaa erittäin yksityiskohtaisia metalli- ja muovimalleja niin koottuina kuin rakennussarjoinakin   Rietze Automodelle on yli 30-vuotias perheyritys, jolla on kattava valikoima erityisesti julkisliikenteen- ja viranomaisajoneuvoista    
         
         

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen Kaisaniemenkatu 7

 

- UUTUUS: Angelus nahkamaalit

- UUDET Paulina -punoskude sävyt: Jäänsininen, hietaroosa ja nektariini

- UUSIA Fimo sävyjä!

- iDye Poly -sävyjä saapunut

- Uusia Sizzix Bigz ja Thinlits kuvioteriä

- Uusi erä Reschmica muotti- ja valuaineita

- Uusi erä Balsalevyjä

- Paulina -punoskude - päivitys

- Moppari -kierrenaru - päivitys

- Minimop -lanka - päivitys

- Chunkymop -moppilanka

- Marabu Yono akryylitussi

- Huovutusvillat - päivitys

- Uusi erä Sizzix -kuvioteriä saapunut

- Muovihelmiä - päivitys

- Uusia lasihelmiä

- Pienet puiset korurasiat

- Kivihelmiä, simpukkahelmiä ja keramiikkahelmiä

- Turvasilmät

Takaisinveto:

Bambu kahvikuppi

  Myymälä
Kaisaniemenkatu 7
00100 Helsinki
Aukioloajat     Poikkeus aukioloajassa


Ma-Pe
La

10-18.30
10-16.00

     

 
         

 
    hobby@hobbypoint.fi          

             

 
   

Puhelin, myymälä
09-47801997

046-8505510