Pienoismallien maalaus, vanhennus, säistäminen ja viimeistely

Alta löydät linkit erityisesti muovi-, puu- ja metallipienoismallien, -rakennussarjojen ja figuurien maalaukseen tarkoitetuihin maaleihin ja pigmenteihin. Pienoismallimaalit poikkeavat harraste- ja taitelijamaaleista siten, että niiden väripigmentit ovat jauhettu todella hienoksi. Näin peittävä maalikerros ei peitä alleen maalattavan pinnan koho- ja uppokuviointeja. Edistyneemmät mallirakentajat käyttävät mallinrakennukseen kynäruiskua mahdollisimman ohuen ja tasaisen maalipinnan aikaansaamiseksi.

 

PIENOISMALLIMAALIT

Acrylicos Vallejo

AK interactive

Green Stuff World

Acrylicos Vallejo AK interactive Green Stuff World

Vesiohenteisia akryylimaaleja ja väripigmenttijauheita

Akryyli- ja emalimaaleja, sekä väripastoja Colorshift Metal -kameleonttimaalit, Candy Ink -kuultolakat ja muut erikoisemmat aineet.

 

Humbrol

Revell maalit

Gunze Sangyo Mr. Hobby Color

Humbrol Revell Mr. Hobby
Emalimaalit Emalimaalit Kitit, lakat ja tasoitteet
     

Tamiya spraymaalit

Maston-spraymaalit  
Tamiya Maston  
Spraymaalit, maalaus- ja viimeistelytarvikkeet, sekä työkalut Spraymaalit  

KYNÄRUISKUT

Aztek

Erittäin laadukkaiden Aztek-kynäruiskujen käyttö ja huolto on helppoa niiden modernin, innovatiivisen rakenteensa ansiosta. Ne sopivatkin niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin maalarille.

Badger

Badgerin perinteiset kynäruisku ovat maalareiden luottotyökalu. Laajasta mallistosta löytyy ruisku lähes jokaisen tarpeeseen.
Sparmax kynäruiskut - airbrushes 1978 perustettu Sparmax oli yksi ensimmäisistä kynäruiskuille tarkoitettujen, öljyttömien pienoiskompressorien suunnitelijoista ja valmistajista. Sparmaxin valmistamia kynäruiskuja myydän myös monien tunnettujen brändien alla.

Spraycraft

Spray Craftin kynäruisku- ja kompressoripaketti on erinomainen ja edullinen tapa aloittaa ruiskumaalaus. Sopii niin pienoismallien, koriste-esineiden kuin kakkujenkin maalamiseen.

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

        Myymälä
Fredrikinkatu 61
00100 Helsinki
     
Aukioloajat             Poikkeuksia
     
        Ma-Pe
La
10:00-18:30
10:00-16:00
        E-Mail
hobby (at) hobbypoint.fi
 


     
        Puhelin, myymälä
09-47801997
       

        Tilaukset
sähköpostitse tai puhelimitse