Pienoismallien maalaus, vanhennus, säistäminen ja viimeistely

Alta löydät linkit erityisesti muovi-, puu- ja metallipienoismallien, -rakennussarjojen ja figuurien maalaukseen tarkoitetuihin maaleihin ja pigmenteihin. Pienoismallimaalit poikkeavat harraste- ja taitelijamaaleista siten, että niiden väripigmentit ovat jauhettu todella hienoksi. Näin peittävä maalikerros ei peitä alleen maalattavan pinnan koho- ja uppokuviointeja. Edistyneemmät mallirakentajat käyttävät mallinrakennukseen kynäruiskua mahdollisimman ohuen ja tasaisen maalipinnan aikaansaamiseksi.

 

PIENOISMALLIMAALIT

Acrylicos Vallejo

AK interactive

Tamiya spraymaalit

Acrylicos Vallejo AK interactive Tamiya

Vesiohenteisia akryylimaaleja ja väripigmenttijauheita

Akryyli- ja emalimaaleja, sekä väripastoja Spraymaalit, maalaus- ja viimeistelytarvikkeet, sekä työkalut

 

Humbrol

Revell maalit

Gunze Sangyo Mr. Hobby Color

Humbrol Revell Mr. Hobby
Emalimaalit Emalimaalit Kitit, lakat ja tasoitteet
     
  Maston-spraymaalit  
  Maston  
  Spraymaalit  

KYNÄRUISKUT

Aztek

Erittäin laadukkaiden Aztek-kynäruiskujen käyttö ja huolto on helppoa niiden modernin, innovatiivisen rakenteensa ansiosta. Ne sopivatkin niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin maalarille.

Badger

Badgerin perinteiset kynäruisku ovat maalareiden luottotyökalu. Laajasta mallistosta löytyy ruisku lähes jokaisen tarpeeseen.
Sparmax kynäruiskut - airbrushes 1978 perustettu Sparmax oli yksi ensimmäisistä kynäruiskuille tarkoitettujen, öljyttömien pienoiskompressorien suunnitelijoista ja valmistajista. Sparmaxin valmistamia kynäruiskuja myydän myös monien tunnettujen brändien alla.

Spraycraft

Spray Craftin kynäruisku- ja kompressoripaketti on erinomainen ja edullinen tapa aloittaa ruiskumaalaus. Sopii niin pienoismallien, koriste-esineiden kuin kakkujenkin maalamiseen.

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

        Myymälä
Fredrikinkatu 61
00100 Helsinki
     
Aukioloajat            
        Ma-Pe
La
10:00-18:30
10:00-16:00
        E-Mail
hobby (at) hobbypoint.fi
 
        Puhelin, myymälä
09-47801997
        31.12.
10:00-18:00         Tilaukset
sähköpostitse tai puhelimitse
 
                    6.1.2020
Suljettu