Robotimen roombox

Pääsiäisen pyhiksi otettiin projektiksi Robotimen Rolife sarjan roombox toiselta nimeltä miniatyyrihuone. Miniatyyrihuoneissa elämä näyttää pysähtyneen, laatikot repsottvat auki ja kahvikuppi on jäänyt pöydälle. Valloittava huone, josta saa monta tarinaa kerrottua.

Sarjan puuosat ovat laserleikattuja. Pakkauksessa tulee mukana rakentamiseen tarvittavia työvälineitä kuten hiomapaperia, ruuvimeisseli, pinsetit, maalia, sivellin, erilaisia metalliosia ja paperikuvia. Mukana tuli myös liimaa, joka päätettiin jättää käyttämättä ja valittiin tutut Tacky Glue ja UHU Hart. Kuvallisissa ohjeissa on jonkin verran englantia, mutta vähäiselläkin kielitaidolla varmasti selviää.

Pari vinkkiä: pidä pöydällä pieni astia roskille. Monet käytettävät puuosa ja paperiosat ovat niin pieniä, että voivat nopeasti vaikuttaa roskilta. Pistä siis roskat heti pois näkyviltä. Toiseksi irrota levyltä vain tarvittavat palat. Vältyt virheliimauksilta, kun irroitat oikeat palat oikeaan huonekaluun. Kolmanneksi anna liiman ja maalin kuivua kunnolla. Maalaa pari kerrosta ja hio kerrosten välillä, niin pinnasta tulee hieno.

Huone rakennettiin mahdollisimman paljon niin kuin ohjeissa sanottiin. Materiaalit riittivät mainiosti ja ylikin jäi. Joitain paloja oli pakkauksessa, mitä ei ohjeissa mainittu, joten päätettiin jättää ne käyttämättä.

Muutamia välineitä, joita voit tarvita:

  • Sakset
  • Terävä askarteluveitsi
  • Liimaa: suosittelen Tacky Glue ja UHU Hart
  • Viivain
  • Kynä
  • Pidit ja sivuleikkurit