Aukioloajat SARS-CoV-2 -koronavirusepidemian aikaan

Myymälämme on avoinna normaalisti arkisin 10-18.30 ja lauantaisin 10-16.00.

Ellet pääse myymäläämme otamme tilauksia vastaan sähköpostitse hobby(at)hobbypoint.fi tai puhelimitse 09-4780 1997. Katso lisää Tilaaminen. Myymälästämme voit myös noutaa sähköpostitse tai puhelimitse tehtyjä tilauksia ilman lisäkuluja.

Sapluunat

Valikoimassamme on käytännössä seinällinen eri aiheisia ja kokoisia sapluunoita. Sapluunamme soveltuvat monenlaiseen maalaukseen kuten seinämaalaukseen ja kankaanpainoon.

Vaihtuvassa valikoimassamme on:

  • tekstejä/aakkoset
  • ornamenttikuvioita
  • boordikuvioita
  • eri aiheisia kuvioita
  • ym ym.

Vinkki sapluunamaalaukseen: Tee apuviiva tai käytä luotisuoraa, jotta kuvio on suorassa. Kiinnitä sapluuna maalarinteipillä tai tarraliimalla. Käytä sapluunan kanssa ainoastaan töpötintä, sivellin usein työntää maalin sapluunan alle. Töpöttimessä ei saa olla liikaa maalia, muutoin maali painaessa painautuu sapluunan alle ja kuvion reunat jäävät epäsiisteiksi. Paina maali sapluunan läpi. Voit käyttää useampaa sävyä vierekkäin luoden hienoja sävyefektejä. Irroita sapluuna varovasti ja kiinnitä tarpeenmukaan uuteen kohtaa. Pese ja kuivaa sapluuna sopivin väliajoin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

        Myymälä
Fredrikinkatu 61
00100 Helsinki
     
Aukioloajat             Poikkeuksia
     
        Ma-Pe
La
10:00-18:30
10:00-16:00
        E-Mail
hobby (at) hobbypoint.fi
 

Helatorstaina 21.5. suljettu

Vappuaattona 30.4. 10-17.00

Vappupäivänä 1.5. suljettu

     
        Puhelin, myymälä
09-47801997
       

        Tilaukset
sähköpostitse tai puhelimitse