Aukioloajat SARS-CoV-2 -koronavirusepidemian aikaan

Myymälämme on avoinna normaalisti arkisin 10-18.30 ja lauantaisin 10-16.00.

Ellet pääse myymäläämme otamme tilauksia vastaan sähköpostitse hobby(at)hobbypoint.fi tai puhelimitse 09-4780 1997. Katso lisää Tilaaminen. Myymälästämme voit myös noutaa sähköpostitse tai puhelimitse tehtyjä tilauksia ilman lisäkuluja.

Tekstiilivaha

TexWax tekstiilivaha

TexWax –tekstiilivahalla teet kankaisiin likaa hylkiviä ja kostealla pyyhittäviä pintoja. TexWax –tekstiilivahalla suojaat kangaskenkiä, penaaleja, ostoskasseja jne. TexWax –tekstiilivaha on elintarviketurvallinen, jolloin voit huoletta valmistaa myös eväspusseja, ruokalappuja, käärepapereita jne. Erilaisilla levitystekniikoilla kankaasta voi tehdä joko vettä hylkivän tai microhuokoisen, jolloin kankaasta tulee hengittävä.

TexWax on joustava, vesipohjainen ja elintarviketurvallinen. Vahan kovettumisaika on 2 tuntia levitetyn kerroksen paksuudesta riippuen. Vaha soveltuu kaikenlaisille kankaille.

 
Creartec TexWax tekstiilivaha
art.num. 86012
Hinta 11,90 € 250ml
 

 
 
 
 
 
 

Tee näin:

Tapa 1. TexWax levitetään kankaaseen joko siveltimellä tai sienellä ja annetaan kuivua. Kankaan pintaan jää vahamainen suojaava kerros, tehden tekstiilistä likaa hylkivän. Kangasta voi pyyhkiä kostealla liinalla.

Tapa 2. TexWax levitetään kankaaseen siveltimellä tai sienellä kuten edellä kuvailtiin, mutta levityksen jälkeen käsitellään joko silitysraudan tai hiustenkuivaajan lämmöllä. Lämpö saa vahan imeytymään kankaan kuituihin ja tekemään materiaalista uudelleen käytettävän ja hengittävän vahakankaan. Kangasta voi käsienlämmön avulla muokata eri käyttöön kuten koristeeksi tai käärepaperiksi.

Huom! vahan sulamispiste on 65°C ja vahalla käsiteltyä kangasta silitetään matalalla yhden pisteen lämpötilalla

Sisältää: Parafiinia ja muita hiilivetypohjaisia vahoja.

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

        Myymälä
Fredrikinkatu 61
00100 Helsinki
     
Aukioloajat             Poikkeuksia
     
        Ma-Pe
La
10:00-18:30
10:00-16:00
        E-Mail
hobby (at) hobbypoint.fi
 

Helatorstaina 21.5. suljettu

Vappuaattona 30.4. 10-17.00

Vappupäivänä 1.5. suljettu

     
        Puhelin, myymälä
09-47801997
       

        Tilaukset
sähköpostitse tai puhelimitse