Tekstiilivaha

TexWax tekstiilivaha

TexWax –tekstiilivahalla teet kankaisiin likaa hylkiviä ja kostealla pyyhittäviä pintoja. TexWax –tekstiilivahalla suojaat kangaskenkiä, penaaleja, ostoskasseja jne. TexWax –tekstiilivaha on elintarviketurvallinen, jolloin voit huoletta valmistaa myös eväspusseja, ruokalappuja, käärepapereita jne. Erilaisilla levitystekniikoilla kankaasta voi tehdä joko vettä hylkivän tai microhuokoisen, jolloin kankaasta tulee hengittävä.

TexWax on joustava, vesipohjainen ja elintarviketurvallinen. Vahan kovettumisaika on 2 tuntia levitetyn kerroksen paksuudesta riippuen. Vaha soveltuu kaikenlaisille kankaille.

 
Creartec TexWax tekstiilivaha
art.num. 86012
Hinta 11,90 € 250ml
 
 
 
 
 
 
 
 

Tee näin:

Tapa 1. TexWax levitetään kankaaseen joko siveltimellä tai sienellä ja annetaan kuivua. Kankaan pintaan jää vahamainen suojaava kerros, tehden tekstiilistä likaa hylkivän. Kangasta voi pyyhkiä kostealla liinalla.

Tapa 2. TexWax levitetään kankaaseen siveltimellä tai sienellä kuten edellä kuvailtiin, mutta levityksen jälkeen käsitellään joko silitysraudan tai hiustenkuivaajan lämmöllä. Lämpö saa vahan imeytymään kankaan kuituihin ja tekemään materiaalista uudelleen käytettävän ja hengittävän vahakankaan. Kangasta voi käsienlämmön avulla muokata eri käyttöön kuten koristeeksi tai käärepaperiksi.

Huom! vahan sulamispiste on 65°C ja vahalla käsiteltyä kangasta silitetään matalalla yhden pisteen lämpötilalla

Sisältää: Parafiinia ja muita hiilivetypohjaisia vahoja.

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

        Myymälä
Fredrikinkatu 61
00100 Helsinki
     
Aukioloajat            
        Ma-Pe
La
10:00-18:30
10:00-16:00
        E-Mail
hobby (at) hobbypoint.fi
 
        Puhelin, myymälä
09-47801997
                  Tilaukset
sähköpostitse tai puhelimitse