Tietoa meistä

Hobby Point

Hobby Point on vuonna 1986 perustettu perheyritys. Yritys perustettiin Oulussa nimellä Oulun askartelu ja kehys Oy. Helsinkiin yritys muutti vuonna 1996, jolloin muuton yhteydessä yrityksen nimeksi otettiin käyttöön Hobby Point.

Vuodesta 2006 yritys muutti nykyisiin tiloihin Helsingin keskustaan Fredrikinkadulle. Katso tarkemmat osoitetiedot ja kartta tästä.

30 vuoden kokemuksella haluamme tarjota laadukkaita askartelu- ja pienoismallitarvikkeita alan harrastelijoille ja ammattilaisille. Yrityksen ainutlaatuisesta yli 30 000 artikkelin tuotevalikoimasta löytyvät sekä perustarvikkeet että erikoismateriaalit.

Maahantuomme tarvikkeita monista Euroopan maista, mutta tuotteita löytyy myös monilta kotimaisilta toimittajilta ja tehtailta.

Asiakkaitamme ovat niin nuoret kuin myös vanhemmatkin harrastajat, eri alojen opiskelijat ja ammattilaiset.

Myymälä

Hobby Pointin suurmyymälä sijaitsee Fredrikinkadulla osoitteessa Fredrikinkatu 61. Myymälämme on lähes 1000m2 ja toimii kahdessa tasossa.

Katutasossa sijaitsee askartelu- ja taiteilijatarvikkeet, käsityömateriaalit ja korutarvikkeet.

Alakerran tiloissa ovat radio-ohjattavat, rakennusmateriaalit, työkalut, pienoisjunatarvikkeet, liimat, nukkekotitarvikkeet, leijat, maalauspohjat ja puutavara.

Myymälän aukioloajoista löydät tietoa täältä.

Kotisivumme

Kotisivujamme päivitämme jatkuvasti, jotta saat mahdollisimman tarkan ja laajan tiedon tuottevalikoimastamme ja hinnoista. Koska tuotevalikoimamme on erittäin laaja, emme pyri ilmoittamaan kaikkia tuotteita kotisivuillamme. Jos et löydä kotisivuiltamme etsimääsi tuotetta soitathan meille numeroon 09-47801997 tai laitahan sähköpostia osoitteeseen hobby@hobbypoint.fi.

Kotisivuillamme ilmoitamme monien maalien yhteydessä värikarttoja. Huomioithan, että värikartat ovat aina suuntaa-antavia ja ne voivat vääristyä käyttämäsi laitteen asetuksista johtuen. Pyrimme kuitenkin ilmoittamaan sävykartat mahdollisimman lähelle tuotteen todellista sävyä. Myymälässämme monista maaleista on esillä aito värikartta.

Kotisivuillamme ei ole käytössä monen verkkokaupan tapaista ostoskoria. Tilauksia voit kuitenkin tehdä helposti lähelle tai kauas sähköpostitse. Katso lisätietoa tilaamisesta tästä.

Hyvä tietää

Liikuntarajoitteisille haluamme mainita, ettei myymälässämme ole hissiä tai liukuportaita, henkilökuntamme kuitenkin pyrkii mahdollisuuksien mukaan auttamaan tuotevalikoiman esittelyssä. Lastenvaunujen kanssa kulkevat voivat jättää vaunut joko myymälän ylätasanteelle tai alakertaan johtavien portaiden ylätasolle. Pyrimme jättämään vapaata tilaa kyseisille paikoille, jotta voit tehdä ostoksia lapsesi kanssa.

Tervetuloa ostoksille myymäläämme!

 

Yrittäjät

Hannu ja Riitta Vehkaoja

hannu.vehkaoja (at) hobbypoint.fi ja riitta.vehkaoja (at) hobbypoint.fi

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

        Myymälä
Fredrikinkatu 61
00100 Helsinki
     
Aukioloajat             Poikkeuksia
     
        Ma-Pe
La
10:00-18:30
10:00-16:00
        E-Mail
hobby (at) hobbypoint.fi
 


     
        Puhelin, myymälä
09-47801997
       

        Tilaukset
sähköpostitse tai puhelimitse