UHU-liimat

Huippusuositut, laadukkaat UHU liimat monenlaiseen liimaukseen. Erikoisliimat muun muassa puulle, muoveille, metalleille, styroksille.

UHU Power       UHU Hart    
 

Kirkas, nopea ja kestävä yleisliima lähes kaikille pinnoille. Liimauksesta tulee elastinen ja UV kestävä eikä murru, se kestää myös vettä, öljyä, likaa ja liuottimia. Soveltuu puulle, metallille, keramiikalle, nahalle, kumille, pahville yms. Ei sovellu styroxille.

   

Kristallin kirkas, nopeasti kuivuva erikoisliima puulle, balsalle ym puumateriaaleille. Erinomainen pienoismalliliima. Kuivuu kovaksi. Ei sovellu styroxille.

 
 
 
 
 
art.num. 41015   art.num. 40078
Hinta 5,90€/45ml   Hinta 5,90 €/33ml
            muutama jäljellä
UHU Allplast       UHU Por    
  Kirkas ja kestävä yleisliima muoveille, kotikäyttöön, askarteluun, korjauksiin ja pienoismallien rakentamiseen. Liimaus jää kirkkaaksi ja kestää lämpötilavaihteluita. Soveltuu yleisimmille muovilaaduille. Ei sovellu styroxille, PE, PP     Nopea ja väritön liima styroxille. Liimaus on kirkas ja elastinen, ei kellastu ja on vedenkestävä. Soveltuu styroxin liimaukseen erilaisille materiaaleille
  art.num. 40061     art.num. 41028
  Hinta 5,90 €/33ml     Hinta 8,30 €/50ml
             
UHU Super Glue Gel   UHU Super Glue Liquid
  Erittäin voimakas geelimäinen pikaliima huokoisille materiaaleille. Soveltuu myös pystysuoraan liimaukseen. Liimaa puuta, keramiikkaa, useita muoveja ym. Pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Huomioi että pintojen tulee täydellisesti osua toisiinsa. Mitä ohuempi liimakerros sitä tiukempi sidos.     Erittäin voimakas juokseva pikaliima. Nestemmäisyyden ansiosta liima ylettyy pienimpiin koloihin ja liitoksiin. Liimaa keramiikkaa, puuta, metallia, useita muoveja ym. Pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Huomioi että pintojen tulee täydellisesti osua toisiinsa. Mitä ohuempi liimakerros sitä tiukempi sidos
  art.num. 40796     art.num. 45415
  Hinta 5,60 €/3g     Hinta 5,60 €/ 3x1g
    Tilapäisesti loppu        
UHU Plus 5min       UHU Textile    
  Kaksikomponentti epoksiliima kaikkein vahvimpaan liimaukseen. Nopea ja erittäin luotettava sidos. Soveltuu erinomaisesti pieniin liimauspintoihin. Työskentelyaikaa on 5 minuuttia. Sekoitussuhde 1:1. Kuivuu kovaksi ja kestää kosteutta. Liimaa metallia, keramiikkaa, kiveä, marmoria, lasia ym kovia materiaaleja.     Erikoisliima puuvilla ja puuvillasekoite kankaiden liimauksen. Kuivuu nopeasti, kestää silitystä ja pesua jopa 90 asteessa. Kuivuu kirkkaaksi ja joustavaksi. Liimaa puuvillaa, pellavaa, huopaa, kookoskuitua yhteen tai puulle tai nahalle.
  art.num. 42515     art.num. 40077
  Hinta 16.20 €     Hinta 7,40 €/50ml
             
UHU Photo Stick   UHU Patafix    
  Liuotinvapaa liimapuikko valokuvien ja tulostettujen papereiden liimaukseen. Kuivuu nopeasti ja kirkkaaksi. Pysyvä kiinnitys. Ei kostuta eikä rypistä paperia.     UHU Patafix "Sinitarra" on yhä uudestaan ja uudestaan käytettävä tarramassa. Nopea ja siisti kiinnitys lähes kaikille pinnoille. Kiinnittää paperia ja pieniä esineitä. Ei sovellu huokoisille pinnoille. Ideaali kouluun ja toimistoon.
  art.num. 41023     art.num. 42485
  Hinta 6,30 €/21g     Hinta 4,90 €/80 palaa
             

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

        Myymälä
Fredrikinkatu 61
00100 Helsinki
     
Aukioloajat             Poikkeuksia
     
        Ma-Pe
La
10:00-18:30
10:00-16:00
        E-Mail
hobby (at) hobbypoint.fi
 

Loppiainen

6.1.2021 suljettu

     
        Puhelin, myymälä
09-47801997
       

        Tilaukset
sähköpostitse tai puhelimitse