Tilaaminen

Ellet pääse ostoksille myymäläämme, olet tervetullut tekemään tilauksen sähköpostitse kotisivuillamme mainituista tuotteista.

Lähetä tilaus ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen hobby(at)hobbypoint.fi. Tuotetiedusteluissa olethan yhteydessä puhelimitse numerossa 09-4780 1997.

Tilaamalla hyväksyt etämyynnin sopimusehdot, josta voit lukea lisää täältä. Alla olemme tiivistäneet ehtoja muutamalla kohdalla.

Etämyynnin ehdot lyhyesti

 • Toimitamme tuotteita Suomeen ja Ahvenanmaalle. Hintoihin lisätään lähetyskulut valitun toimitustavan mukaisesti.
 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron
 • Varastossa olevat tuotteiden tilaukset pyritään käsittelemään seuraavan arkipäivän kuluessa. Kampanja-aikoina tilausten käsittely voi olla pidempi. Käsittelyn viivästyessä Hobby Point on asiakkaaseen yhteydessä.
 • Hobby Pointin etämyynnin kuluttaja asiakkailla on oikeus peruuttaa tilauksensa nelsäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Lukuun ottamatta avattuja myyntipakkauksia tai määrä mittaan leikattuja tuotteita. Palautuskustannuksista vastaa asiakas.
 • Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava Hobby Pointille päätöksestään peruuttaa tuote yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, puhelimitse tai sähköpostilla).
 • Asiakkaalla on huolenpitovastuu tuotteesta siihen asti, kunnes asiakas on päättänyt pitää tuotteen. Mikäli tuotteen arvo on alentunut asiakkaan palauttaessa tuotteen, Hobby Pointilla on oikeus periä korvaus arvonalentumisesta aina tuotteen täyteen hintaan saakka.
 • Asiakasta kehotetaan ottamaan kaikissa ongelma- tai virhetilanteissa viipymättä yhteyttä Hobby Pointin asiakaspalveluun hobby@hobbypoint.fi tai 09-4780 1997.
Henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää täältä.

Toimitustapa

Toimitamme asiakkaiden tilaukset ainoastaan postiennakolla tai Matkahuollon bussiennakolla. Tilauksen maksat noutaessasi toimituksen Postin tai Matkahuollon asiamieheltä, lähetystavasta riippuen.

Lähetyskulut

Lähetyskulut lisätään hintaa. Lähetyksen lopullinen hinta määräytyy tilauksen painon mukaan ja ilmoitamme sinulle tilauksen käsittelyn jälkeen tilauksen kokonaissumman tilausvahvistuksen yhteyessä.

Vuodelle 2019 tarkistetut lähetyskulut ovat:

Matkahuolto

Nopein tapa on Matkahuollon bussiennakkolähetys, joka lunastetaan lähimmästä Matkahuollon terminaalista tai asiamieheltä (esimerkiksi R-kioskit ja K-Kaupat). Hinnat alkaen 12,00 € (sisältää ennakon).

Posti

Postiennakkokirjeet alkaen 8,00 €. Kirjeen maksimipaksuus on 30mm. Postiennakkopaketit alkaen 16,00 €.

Postin Smartship lähettää sähköpostilla seurantanumeron.

Nesteet ja akut

Palavat ja syttyvät nesteet

Palavat ja syttyvät nesteet toimitetaan ainoastaan Matkahuollon bussiennakkopaketissa alk. 18,00 € (mm. liuottimet, puhdistusaineet, liuotinpohjaiset maalit, useat liimat, muotintekoaineet, painepullotetut).

Akut ja polttomoottorit

Kaikenlaiset akut (NiMH sekä LiPo) ja polttomoottorit (myös esim. autossa kiinniolevat)  kulkevat ainoastaan Matkahuollon bussiennakkopaketissa ja niiden lähetyksestä veloitetaan erilliskäsittelymaksu.

Kuinka tilaan?

Yksityis- ja yritysasiakkaat

Laita sähköpostiviestiisi seuraavat asiat:

 • Mahdollisimman tarkat tiedot tuotteesta (esim. art.num., malli, valmistaja, määrä, sävy jne.)
 • Oma nimesi
 • Osoitteesi
 • Puhelinnumerosi mahdollisia tarkennuksia varten
 • Lähetystapa (joko postiennakko tai Matkahuollon bussiennakko)
 • Postin Smartship lähettää sähköpostilla lähetyksen seurantanumeron

Laitosasiakkaat (kunnalliset ja valtiolliset), kuten sairaalat ja seurakunnat

Laita sähköpostiviestiisi seuraavat asiat:

 • Tarkat laskutus- ja toimitusosoitteet
 • Mahdollinen osto- tai hankintamääräys
 • Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero mahdollisia tarkennuksia varten
 • Mahdollisimman tarkat tiedot tuotteesta (esim. art.num., malli, valmista, määrä, sävy jne.)

Sähköpostiosoitteemme on: hobby@hobbypoint.fi

Puhelinnumero: 09-4780 1997

 

 

 

Haku

Haun avulla voit hakea tietoa tuotteista ja palveluista. Mikäli hakusi ei tuottanut tulosta, yritä sananosalla tai sanan perusmuodolla.

        Myymälä
Fredrikinkatu 61
00100 Helsinki
     
Aukioloajat            
        Ma-Pe
La
10:00-18:30
10:00-16:00
        E-Mail
hobby (at) hobbypoint.fi
 
        Puhelin, myymälä
09-47801997
       

        Tilaukset
sähköpostitse tai puhelimitse